Rejestr zmian treści artykułu: [BOU-IV.272.70.2019] Zorganizowanie kompleksowej obsługi hotelarsko-gastronomiczno-konferencyjnej szkoleń w zakresie zapewnienia noclegów, wyżywienia oraz udostępnienia sali konferencyjnej ze sprzętem niezbędnym do przeprowadzenia tych szkoleń
Data aktualizacji | Zaktualizował | Podgląd treści | Porównaj |
---|---|---|---|
Skrypt Skrypt | Pokaż podgląd wersji z dnia 07.03.2022 16:45 | ||
Łukasz Dmowski | Pokaż podgląd wersji z dnia 30.12.2019 14:40 | ||
Łukasz Dmowski | Pokaż podgląd wersji z dnia 05.12.2019 11:01 | ||
Łukasz Dmowski | Pokaż podgląd wersji z dnia 05.12.2019 10:57 | ||
Łukasz Dmowski | Pokaż podgląd wersji z dnia 03.12.2019 16:33 | ||
Łukasz Dmowski | Pokaż podgląd wersji z dnia 29.11.2019 15:16 | ||
Łukasz Dmowski | Pokaż podgląd wersji z dnia 29.11.2019 15:15 | ||
Porównaj |