Rejestr zmian treści artykułu: BOU-IV.272.51.2020 Zorganizowanie kompleksowej obsługi hotelarsko-gastronomiczno-konferencyjnej szkoleń w zakresie zapewnienia noclegów, wyżywienia oraz udostępnienia sali konferencyjnej ze sprzętem niezbędnym do przeprowadzenia tych szkoleń”.
Data aktualizacji | Zaktualizował | Podgląd treści | Porównaj |
---|---|---|---|
Katarzyna Gałecka | Pokaż podgląd wersji z dnia 29.01.2021 13:08 | ||
Łukasz Dmowski | Pokaż podgląd wersji z dnia 10.09.2020 19:04 | ||
Łukasz Dmowski | Pokaż podgląd wersji z dnia 08.09.2020 16:31 | ||
Aldona Rusiniak | Pokaż podgląd wersji z dnia 08.09.2020 15:56 | ||
Aldona Rusiniak | Pokaż podgląd wersji z dnia 08.09.2020 15:55 | ||
Aldona Rusiniak | Pokaż podgląd wersji z dnia 08.09.2020 15:47 | ||
Aldona Rusiniak | Pokaż podgląd wersji z dnia 08.09.2020 15:46 | ||
Porównaj |